Specials
News noutati...

NOU: PhoneCrypt VoiCe - Criptare vocala pentru telefoane mobile

Premiera mondiala: PhoneCrypt VoiCe:  Generatia noua de securizare vocala – Accesul la internet nu este necesar

Munchen, January 15, 2015 –Nivelul de suprveghere si spionaj a devenit foarte sofisticat in ultimii ani, iar specialistul dvs. in securitate SecurStar tocmai a lansat cea mai noua solutie care va poate proteja viata privata in aceasta lume in care tehnologia este tot mai vulnerabila. Solutia lansata de noi se numeste PhoneCrypt Voice. Toate apelurile vocale pot fi criptate din acest moment prin simpla conectare a unui dispozitiv hardware la telefonul dvs. mobil prin Bluetooth. Conexiunea la internet nu este necesara. Acest dispozitic functioneaza pe toate modelele de telefoane mobile standard si garanteaza conversatii proteja utilizatorului. PhoneCrypt Voice este si singura solutie de pe piata care poate cripta apelurile din Skype.

PhoneCrypt Voice se foloseste de o tehnologie inovativa, are dimensiuni foarte mici, insa garanteaza o protectie puternica si criptare avansata. Dispozitivul hardware de dimensiunea unei carti de credit ofera o comunicare sigura folosind ori ce tip de smart phone. SecurStar a creat aceasta tehnologie pentru a oferi companiilor si persoanelor fizice cel mai inalt nivel de securitate, ramanand totodata o solutie usor de folosit. PhoneCrypt Voice este solutia ideala pentru oricine doreste sa poarte conversatii private.

Criptare mobile simplu facuta

Asa functioneaza: PhoneCrypt Voiceeste conectat cu usurinta la orice telefon mobil. Apelul urmator va fi encriptat in totalitate de catre dispozitivul hardwarwe.

Ceea ce este diferit de alte versiuni PhoneCrypt, este faptul ca utilizatorii nu au nevoie de o conexiune la internet.

PhoneCrypt Voice encripteaza apelul de pe reteaua dvs. si nu foloseste canalul de date. Avantajul acestei solutii este garantarea functionarii acestuia oriunde in lume.

Pentru a asigura o comunicare sigura, ambele parti trebuie sa foloseasca acest dispozitiv. PhoneCrypt Voice cripteaza apelurile in asa fel incat "oaspetii neinvitati" sa fie exclusi si sa nu poate percepe decat un zgomot care nu poate fi interpretat sau evaluat the catre terti sau calculatoare.

 

 

Securizare VoIP

PhoneCrypt Voice este de asemenea potrivit pentru sistemele VoIP.

Astfel puteti conecta dispozotivul la laptop sau telefon prin Bluetooth pentru a cripta apelurile VoIP prin Skype, care in mod normal sunt nesigure.

 

Poate fi folosit in orice locatie

PhoneCrypt Voice foloseste cele mai inalte standarde de criptare si algoritmi, precum Diffie-Hellman si metode originale dezvlotate de catre SecurStar. Encriptarea avansata de asemenea tine cont de amprenta vocala biometrica a participantului conversatiei. Acest nivel de securitate face interceptarea imposibila. De asemena nu se regasesc portite ascunse (backdoor). Asta inseamna ca un atacator sau spion (precum agentiile de suprveghere) nu pot intercepta conversatiile prin introducerea sa in acest apel.

Pentru ca PhoneCrypt Voice nu este un dispozitiv de telecomunicatie, nu se supune legilor care interzic criptarea comunicatiilor. Este considerat un dispozitiv audio, astfel acesta poate fi folosit cu reteaua normala de comunicare fara probleme. Dispozitivul functioneaza cu telefoane de orice marca si producator sau sisteme VoIP.

» mai multe informatii aiciPhoneCrypt VoiCe

 

PhoneCrypt VoiCe - Device

 

Înapoi