Specials
News noutati...

ShareCrypt

ShareCrypt stocheaza fișiere criptate pe discul local, in retea și fișierul in cloud. Acesta oferă drepturi de acces pe bază de utilizator pentru foldere și conținutul lor.

ShareCrypt Encriptare

ShareCrypt
  • Criptează datele de pe server sau în cloud și permite accesul simultan și utilizarea datelor de către mai mulți utilizatori
  • Vă oferă control deplin asupra criptarii și previne ca datele sa poata fi citite de hackeri, furnizorii de servicii de internet sau orice altă parte neautorizata.
  • Criptează servicii cloud, cum ar fi Amazon-CloudDrive, Dropbox, GoogleDocs, SkyDrive etc. și se asigură că furnizorii on-line nu pot accesa datele
  • Complet scalabil


99.00 €
    doar 89.00 €

Sisteme de operare compatibile:
     32 și 64 biți: Windows:

     XP / Vista / Win 7 / Win 8 / Win 10 / win 11
     Server (2003/2008/2012)
     Novell Netware6 / Unix cu Samba ...)

Imagini:

Cum funtioneaza ShareCrypt:

 

Stocarea fișierelor în cloud sau servicile de backup pot lăsa datele vulnerabile si accesibile de către persoane neautorizate. Datele pot fi supuse manevrarilor angajatilor, hotărâri judecătorești etc.. Servicile comune, cum ar fi Dropbox, Google Drive și Microsoft SkyDrive nu asigura securitatea datelor de la aceste probleme; datele pot fi criptate în tranzit sau în repaus, dar folosind chei criptografice în posesia furnizorului de serviciu.

Cu ShareCrypt ai control deplin asupra datelor sensibile, asigurându-va că numai dvs. puteți accesa datele si bloca accesul neautorizat (inclusiv compania de găzduire).

ShareCrypt permite să separe datele și să restricționeze accesul; departamentul de finante il poate impiedica pe cel de IT sa acceseze fisierele acestuia. Departamentul HR poate impiedica departamentul de finante sa acceseze informatii ale angajatilor, insa cel IT poate face backup. Chiar și cu aceste măsuri de precauție,unor utilizatori li se poate permite accesul in toate arile sau in nici una.

 

ShareCrypt este ușor de utilizat, acesta oferă o partiție virtuală, în care toate ariile la care utilizatorul are acces sunt vizibile. Fișierele sunt criptate individual cu chei AES 256 biți, care sunt distribuite cu parola utilizatorului, folosind SHA 256. Cererile pentru utilizatori noi sunt criptate cu chei publice-private RSA 2048 biti.

ShareCrypt este în întregime peer-to-peer. Un utilizator generează o noua arie (cu propria cheie AES de criptare pe 256 biți) și invită sau permite utilizatorilor acces la zona. În cazul în care a fost acordat accesul la zona, cheia ariei este trimisa noului utilizator și va avea o parola de access. Drepturi de citit,scris sau admin pot fi atribuite individual fiecarui user si fiecarei arii.

Fiecare user care primeste acces la o anumita arie poate folosi fisierele stocate acolo in mod normal.

Singurul lucru pe care un administrator trebuie să il facă este de a crea un disc/folder gol (shared) disponibil pentru acces de citire / scriere în rețea (poate sa fie o rețea locală sau o unitate de internet). Administratorii de sistem pot gestiona fișierele criptate și gestiona activitatea de backup în maniera obisnuita, fără a avea acces la conținutul informatiilor stocate. ShareCrypt nu necesită nici o instalare de software pe fileserver. În acest fel, toate sistemele de servere CIFS / SMB, cum ar fi MS Windows, Novell Netware 6 și UNIX cu Samba sunt acceptate. ShareCrypt este complet scalabil și permite crearea și gestionarea unui număr nelimitat de discuri / foldere criptate. (Dimensiunea discurilor criptate este de asemenea nelimitata).