Specials
News noutati...

DriveCrypt Plus Pack

DriveCrypt Plus Pack (DCPP) criptează întregul sistem de operare, partiții sau întreg hard disk-ul folosind AES 256.

DCPP este automat si complet transparent pentru utilizator. Nu doar ca acest lucru scade implicarea utilizatorului si cunostintele, dar si creează baza pentru securitate executorie. Integrarea atentă a protecție de boot și criptarea automată asigură un grad ridicat de securitate, cu impact minim asupra utilizatorilor. Protecția Boot previne pornirea sistemului de operare (prin CD / USB, de exemplu) sau cu ajutorul unor programe false, în timp ce criptarea sector-by-sector face imposibilă copierea fișierelor individuale pentru atacurile brute force. Criptare DCPP pentru Windows protejează sistemul de operare și fișierele de sistem importante (care conțin adesea indicii pentru parole pentru Windows).

 

DCPP poate crea un sistem de operare "pregătit" fals:

Dacă cineva te forțează să dezvălui parola, dvs. puteti oferi o "a doua parolă", iar sistemul va porni sistemul de operare pregătit / fals. Adversarul nu va fi capabil de a determina dacă acesta pe care il folosește este fals sau real.

Alternativ, dacă sunt obligați să dezvăluiti o parolă, "parola de distrugere" poate fi folosita pentru a distruge iremediabil toate datele.

DriveCrypt Plus Pack

DriveCrypt Plus Pack
 • Criptarea întreguluidisc(criptează 100% harddisk-ul, inclusiv sistemul de operare)
 • Pre-Boot-Authentication (o parolătrebuie să fieintrodusăpentru a porniprocesul dedecriptareșipornire a sistemului)
 • O parolăde urgențăporneste unsistemfals/ascuns
 • Autentificare prin USB token la nivel de pre-boot
 • Criptare puternica 256-bitAES

 

A fost 135.00 € acum doar 125.00 €

Sisteme de operare compatibile:

 

     32 și 64 de biți pentru Windows:
     XP / Vista
     Win 7 / 8.x/ 10 / 11
     Server (2003/2008/2012)

Cum functioneazã?

In timp ce datele sunt citite de pe hard disk, DCPP decriptează automat datele înainte de a fi încărcate în memorie. Atunci când datele sunt scrise înapoi pe hard disk, aceastea sunt automat re-criptate. Acest proces este complet transparent pentru orice programe sau pentru utilizator, datele sunt receptate "on the fly", așa cum sunt transferate de la si catre hard disk și memorie. Prin urmare, utilizatorii nu trebuie să isi aminteasca să decripteze sau re-criptarea datele, sau sa modifice funcționarea normală a PC-ul lor. În plus, numai sectoarele individuale sunt decriptate la un moment dat, nu întregul hard disk.

Alte produse care pretind a fi "on the fly" decripteaza un fișier întreg și il încărca în memorie, creând riscuri semnificative de securitate. DCPP este mai inteligent și mai sigur, deoarece decriptează doar partea specifică a unui fișier care este în uz. Pe un hard disk criptat cu DCPP nu se afla niciodata date neprotejate.

DriveCrypt Plus Pack - Caracteristici principale

1. Autentificare Pre-Boot

Utilizatorul este autentificat prin autentificare pre-boot (PBA) înainte ca sistemul sa porneasca, și prin urmare, înainte ca sistemul de operare sa booteze. Acest tip de autentificare nu poate fi manipulat, prin urmare PBA garantează o securitate maximă. Pe hard disk-ul PC-ului nu sunt stocate chei sau parole. Toate informațiile necesare pentru a porni sistemul de operare sunt derivate din parola. Acest lucru face ca utilizarea de instrumente de hard disk pentru a analiza hard disk-ul sunt complet ineficiente. PBA este furnizat de un sistem de apel BootAuth și este un ecran complet grafic de login.

2. Criptare de disc completa

Automat și transparent FDE (Full Disk Encryption) oferă o serie de avantaje cheie referitor la criptare. FDE asigură sistemul și fișierele temporare care conțin de multe ori date sensibile, dar care sunt de multe ori excluse din criptarea fișierelor. Chiar si inlaturarea discului nu permite accesul la fisiere sau structura acestora. FDE este realizat sector cu sector fără a crea fisiere temporare sau de backup. Ca urmare, fișierele mari se vor decripta fără întârziere in timp ce criptarea fișierelor este în mod normal mult mai lenta.

3. Cum functioneaza?

Cand datele sunt citite de pe hard disk, DCPP decriptează automat înainte ca acestea sa ajunga în memorie. În cazul în care datele sunt scrise înapoi, ele sunt în mod automat "re-criptate". Acest proces este complet invizibil pentru utilizatori. Pentru utilizator nimic nu se va schimba în folosirea zilnica a calculatorului lui. În plus, trebuie să se constate că numai sectoarele individuale sunt decriptate, dacă este necesar (nu întregul disc). Alte produse care folosesc de asemenea termenul de decriptare "în timp real", decripteaza toate fișierele si le incarca in memorie, care este un risc de securitate și pierdere de timp.DCPP este mai inteligent și mai sigur, deoarece decriptează doar sectoarele necesare.4. Sistem de operare ascuns:

DCPP este singurul program de criptare disc pe piață capabil să ascundă un sistemul de operare intreg in interiorul spațiului liber pe disc. Puteți defini practic două parole pentru discul DCPP criptat :. O parolă este pentru sistemul de operare vizibil, cealalta pentru cel invizibil. Primul parola "falsa" vă oferă acces la un sistem de operare pre-configurate (OS exterior), în timp ce cealalta vă oferă acces la sistemul de operare real. Această funcționalitate este extrem de utila dacă vă este teamă că cineva v-ar putea obliga să furnizati parola DCPP; în acest caz, pur și simplu dti prima parola falsa , astfel ca un atacator va putea porni sistemul, dar va vedea doar informațiile pe care doriți. Atacatorul nu va putea vedea datele confidențiale și personale, prin urmare nu va putea să înțeleagă, ca PC-ul mai are inca un sistem de operare ascuns. Pe de altă parte, dacă introduceți parola privata (pentru sistemul invizibil) , PC-ul va porni un sistem de operare diferit (sistemul de lucru), oferindu-vă acces la toate datele confidențiale. Crearea unui sistem de operare ascuns nu este obligatorie și ca urmare nu este posibil pentru nimeni care nu are parola sistemului ascuns, să deduca faptul ca exista sau nu un sistem ascuns.

5. Caracteristici si beneficii
 • Protecție pre-boot
 • Autentificare pre-boot: Autentificare înainte de pornirea sistemului de operare
 • Suport dual-boot (Microsoft)
 • Sistem de operare invizibil (Permite ascunderea sistemului de operare intreg)
 • Criptare totală sau parțială hard disk
 • Protecție la nivel de sectoare
 • Protecția completa „oprire”, de exemplu: Utilizatorilor neautorizati le este interzis să porneasca PC-ul
 • Criptare AES 256 bit
 • Nici o limitare de dimensiune pentru discuri criptate
 • Gestioneaza o cantitate nelimitată de discuri criptate simultan
 • Permite steganografia pentru a ascunde date în imagini
 • Protecție impotriva Trojanilor si keyboard sniffer- Prevene interceptarea/capturarea parolelor (ecran modus roșu).
 • Mecanisme anti atacuri de tip dicționar și brute-force (DCPP este cel mai dificil de atacat comparativ cu alte produse disponibile.)
 • Criptează aproape orice fel de medii (hard disk-uri, dischete, ZIP, JAZ, etc ...)
 • Drepturi specifice administrator / utilizator
 • Autentificare USB Token-la nivel de pre-boot (Aladdin R2, Rainbow USB-Token, precum și Memory Stick)
 • Faciliteaza verificarea pentru a valida integritatea metodei de criptare.
 • Disc de recuperare pentru "disaster recovery"
 • Usor de instalat, implementat și de folosit
 • Complet transparent pentru utilizator
 • Administrare si instruire minimă