Specials
News noutati...

PhoneCrypt Universal- Telefon Criptare

Astăzi toate apelurile telefonice pot fi interceptate de catre hackeri, concurența, poliție sau chiar companii de telefonie fără prea mult efort.

În fiecare zi, oameni ca tine sunt auzit - oameni de afaceri, antreprenori, autorități, avocați, consultanți fiscali și chiar persoane fizice devin victime ale interceptarea ilegală.

Când un apel este interceptat informațiile sensibile si privatăe sunt dezvaluite. De la secrete de afaceri și date interne a unei companii, la date cu caracter personal, hackerii pot fura tot ce spui. Acest lucru contribuie la pierderi financiare uriașe și deteriorarea reputației, care poate distruge companiile și ruina viața persoanelor.

PhoneCrypt Universal- Telefon Criptare

PhoneCrypt Universal


Conversații sigure pe telefon si video
Securizeaza apelurile chiar si cu personele care nu au acest dispozitiv
Apeluri telefonice nu pot fi urmărite
Numar de telefon anonim inclus
Funcționează la nivel mondial fără taxe de roamingNumai 349.00 € pentru telefon (plata unica)
       + 39.00 € taxa de utilizare lunară

Cerinte:

     PhoneCrypt Universal necesită o conexiune la internet (cablu de rețea sau WLAN)

     Celalalt participant NU are nevoie de un telefon sau software specific

Soluția

PhoneCrypt Universal este un telefon video inovativ de afaceri, care permite comunicarea într-un mod securizat si criptat. PhoneCrypt Universal criptează convorbirile telefonice în mod eficient și permite comunicarea privata si cea de afaceri sa rămâne complet sigura.

PhoneCrypt oferă comunicații de voce excelente, fără nici o întârziere; puteți apela chiar oameni care nu folosesc nici o criptare la capătul lor, asigurându-se in continuare ca conexiunea nu pot fi interceptate sau urmărite de o terță parte.

PhoneCrypt Universal nu are nevoie de o linie telefonica; în schimb, acesta este conectat la Internet printr-un cablu de rețea sau Wi-Fi. Atacatorii nici nu vor ști că ești la telefon sau cu cine vorbesti.

 

PhoneCrypt Universal este mobil; îl puteți folosi în întreaga lume atunci când călătoriti sau chiar să-l utilizați de la hotel: Este suficient să conectați dispozitivul la Internet / WiFi și sa sunati ca de obicei. Prin numărul dvs. de telefon anonim, puteți întotdeauna sa fiti apelati, indiferent de unde vă aflați în lume și fără ca apelantul sa stie ca ati calatorit undeva.

Nu există taxe de roaming.

PhoneCrypt Universal va ajuta de asemenea sa reduceti facturile de telefon în mod semnificativ.

Asigurați-vă dreptul la intimitate!
Nu oferiti nici o oportunitate hackerilor, spionilor, concurenților, detectivilor sau autorităților!

 

CUM FUNCTIONEAZA:

PhoneCrypt Universal funcționează într-un mod similar cu soluția noastră de navivare internet anonima-SurfSolo.

Diferența este că în acest caz securitate și confidențialitate se aplică apelurilor telefonice.

PhoneCrypt Universal "Telefon-Office" este conectat la o linie de internet, de acolo se conecteaza la serverul SecurStar PhoneCrypt, apelurile sunt dirijate spre numărul de telefon anonim și, în final, prin rețeaua telefonică standard, când ajunge la destinația finală .

PhoneCrypt Universal Diagram

Exemplu: Apel din Australia in Germania:


Apelantul stă în Australia și apelul lui pe internet (criptat) merge la serverul SecurStar PhoneCrypt în Hong Kong. Apelul este direcționat către un număr anonim în Germania, unde intră în rețeaua de telefonie normală în cazul în care apelul este transmis abonatului final german.

Acest lucru se întâmplă tot transparent, fără nici o acțiune din partea utilizatorului la fel ca în cazul în care ar fi fost un apel normal.

 

Dacă cineva încearcă să intercepteze apelul originat din Australia, ei nu vor fi în măsură să intercepteze nimic. Daca cineva in Germania încearcă să urmărească apelul înapoi, tot ce pot vedea în cele din urmă este că apelul vine din Hong Kong. Același nivel de protectie se aplica si in cazul in care apelantii se afla in aceeasi tara.


PhoneCrypt Universal este singura soluție de pe piață care oferă securitate pentru utilizatorii care plaseaza apeluri catre telefoane necriptate. În mod normal, doar apelurile efectuate catre un punct securizat de la alt punct punct securizat pot fi criptate. Asta înseamnă că trebuie să criptezi telefonul tau și cel pe care suni. Cu PhoneCrypt Universal, tot ce ai nevoie este o unitate de telefon pentru a începe să te bucurei de o protecție la nivel superior. Aceasta este cu adevărat singura soluție care vă permite să apelați telefoane necriptate fără grija de a fi urmărit. Desigur, vă rugăm să rețineți că pentru comunicarea internă cea mai buna si cea mai sigură soluție este întotdeauna de a avea ambele capete criptat cu PhoneCrypt Universal.

 

Principalele caracteristici PhoneCrypt Universal

1. Criptare puternică

PhoneCrypt Universal oferă protectia maxima împotriva interceptarii, deoarece asigură că nimeni (autorități, servicii secrete, companiile de telefonie, jurnaliști, detectivi sau spioni) sa nu poata asculta apelurile telefonice personale. Comunicare Dvs. de telefon va fi criptata cu o cheie digitală, în continuă schimbare de putere militara (RSA 4096 de biți și AES pe 256 de biți).

2. Contacte ascunse

Cu PhoneCrypt Universal nimeni nu este capabil sa vada care sunt persoanele de contact și astfel nu poate crea un profil de conexiune.

 

3. Nedetecabil

Apelurile telefonice obișnuite pot fi urmărite. Cu toate acestea, cu PhoneCrypt Universal locația dvs. este ascuns pentru a preveni urmarirea.

4. Apeluri video sigure

PhoneCrypt Universal poate fi folosit pentru a face apeluri video sigure, cu ajutorul camerei integrate și a unui ecran LCD color mare.

5. Apeluri de conferinta sigure

Cu PhoneCrypt universal se pot face apeluri sigure intre 3 parti (de voce si video conferinta).

6. Encriptare dintr-un singur punct

Soluțiile comerciale de criptare vocala impun ca toate părțile unui apel sa foloseasca aceeași soluție de criptare. Acest lucru nu este adesea fiabil. PhoneCrypt universal asigură că partea ta este intotdeauna sigura. În scopul de a maximiza protecția, toate părțile ar trebui insa să PhoneCrypt universal.

7. Convorbiri telefonice mai ieftine

Toate apelurile efectuate către alți utilizatori PhoneCrypt sunt gratuite în toată lumea. Chiar dacă cealaltă parte nu deține PhoneCrypt, apelurile sunt de obicei mult mai ieftine și tot veti economisi bani.

8. Portabil

PhoneCrypt este complet portabil. Îl puteți folosi oriunde în lume (chiar si în camera de hotel). Dacă aveți o afacere cu sediul în SUA și călătoriți în străinătate, sunteti în continuare disponibil pentru clienții dvs. pe numărul dvs. de telefon din Statele Unite ale Americii. Clientul nu va observa nici o diferență și nu există nici o taxă de redirecționare a apelurilor. Spre deosebire de mai multe companii de telefonie, nu există costuri internaționale de roaming.

9. Capabil WiFi

Folosind adaptorul optional de Wifi puteti folosi PhoneCrypt wireless (fără a fi nevoie conectarea de cabluri).

10. Skype și Servicii Info

PhoneCrypt Universal oferă mai multe soluții integrate de comunicații, inclusiv Skype și IM. Ecranul LCD arata prognozele meteo, cotații de piață al bursei de valori și actualizări de știri.

11. Calitate excelenta a vocii

Cele mai multe solutii comerciale de criptare de voce deterioreze grav calitatea vocii și creaza întârzieri. PhoneCrypt universal poate fi folosit pentru toate apelurile, oferind o calitate excelentă a vocii fără nici o întârziere.

12. Usor de folosit

PhoneCrypt universal este la fel de ușor de utilizat ca un telefon obișnuit, dar cu o protecție eficientă.