Specials
News noutati...

SurfSolo –navigare pe internet anonima si encriptata

SurfSolo crează un tunel virtuală criptat între calculator și unul dintre serverele noastre proxy de securitate. Acest tunel vă protejează de la metodele cele mai sofisticate de spionaj on-line și snooping, asigurându-vă navigarea pe interner complet anonima.


SurfSolo este ca rețele private virtuale securizate (VPN) pe care le folosesc societățile, dar proiectat pentru uz personal. SurfSolo este simplu de configurat și de utilizat, și lucrează în fundal. Conexiunea la internet este încetinită doar minimal (în funcție de conexiunea la Internet și numărul de noduri între computer și serverele noastre).

SurfSolo VPN - Navigare anonima

SurfSolo

✔ Navigare anonima pe Internet

✔ Ascunde / schimbă adresa IP reală
✔ Include un cont de email anonim
✔ Evită restricții de acces specifice țării la site-uri (de exemplu pe YouTube)
✔ Funcționează cu orice protocoale, inclusiv SSL și P2P-partajarea de fișiere

 

A fost 74.94 €    acum doar 69.94 €

Sisteme de operare compatibile:


     32 și 64 de biți pentru Windows:
     XP / Vista / Win 7 / Win 8.x/10 /11
     Server (2003/2008/2012)
Imagini:

 

După ce configurați aplicațiile de Internet pentru a trimite traficul lor prin tunel, activitatea dvs. de Internet este protejata. Fiecare pachet de date este criptat.

Când datele ies din proxy-ul nostru la celălalt capăt al tunelului, oricarui „observator extern” i se va parea ca traficul dvs. a pornit de la proxy-ul nostru si nu de la calculatorul dvs. Prin urmare, SurfSolo nu doar cripteaza traficul, dar si face activitatea dvs. online anonima.

 


Serviciul este valabil timp de 12 luni de la cumpărare, după această perioadă poate fi prelugit prin comandarea unei licente noi. Este recomandat ca reinnoirea sa se faca cu 30 de zile inainte de expirare.

Ce trebuie să știți despre SurfSolo:

1. De ce am nevoie SurfSolo?

Când vă conectați în mod normal la Internet, tranzactiile dvs. sunt transmise prin mai multe servere înainte de a ajunge la destinația lor finală. Aceste servere au capacitatea de a colecta informații și cererile tale sunt rutate prin intermediul lor. Cel mai comun exemplu de server care poate colecta informații despre activitatea dvs. de Internet este furnizorul de servicii Internet (ISP). Deoarece cererile dumneavoastra nu sunt criptate, orice server dintre tine și destinația finală poate "vedea" ceea ce faci.

2. Cine este furnizorul de servicii Internet?

Nimeni nu știe mai multe despre navigarea dumneavoastră și obiceiurile dvs. de descărcare decat ISP-ul. Furnizorul dvs. de internet poate vedea fiecare site pe care il vizitați, fiecare pagină vizualizate și fiecare fișier pe care il descărcați. Ce este insa si mai rau, este ca acesta cunoaste exact cine sunteti si de cele mai multe ori pastreaza log-uri pentru o perioada de timp foarte lunga.

3. Cum fuctioneaza SurfSolo?

Puteți utiliza contul dvs. SurfSolo pentru a cripta activitatea de Internet între computer și serverele noastre. Acest lucru previne orice server între dumneavoastră și noi, cum ar fi ISP-ul dvs., de la monitorizarea activităților dumneavoastră. Conturile noastre de confidențialitate vă permit să criptati mesajele de e-mail primite si trimise, navigarea pe internet si news reader printr-o metoda numita port forwarding. Acest serviciu poate fi utilizat independent sau transparent în legătură cu SQUID-proxy.

4. Principalele caracteristici SurfSolo
 • SurfSolo VPN permite navigarea anonim ascunzand locația computerului, precum și adresa IP
 • SurfSolo este un serviciu securizat : Aceasta tehnologie de criptare puternica rulează lin și silențios în fundal ori de câte ori esti on-line, criptareaza toate transmisiile către și de la computer 
 • Criptarea puternica face ca tot traficul de internet sa devina o chestiune privata
 • Cont de email sigur si privat: vă permite să trimiteți și să primiți mesaje în condiții de siguranță.
 • Prin utilizarea adresei de e-mail securizate IP-ul dvs. real NU VA FI VIZIBIL. Veti aparea doar ca „localhost” si cu adresa de IP a server-ului nostru.
 • Acces securizat la newsgroup-uri private:
 • Permite postarea si citirea securizata a acestor grupuri
 • Chat securizat:   
 • Protejeaza in mod automat chat-urile existente
 • P2P!
 • Nimeni nu va sti cine si unde sunteti    
 • Nu se tin log-uri de activitate 
 • Proxy-urile „Ultra high bandwidth” ofera o experienta de navigare rapida

 

 

Caracteristici Antivirus Firewall Tunel privat
Oprește viruși pe e-mail    
Oprește viruși pe internet
Oprește hackerii să atace calculatorul  
Previne urmărirea on-line    
Oprește hackerii din interceptarea activitatii pe internet    
Previne ISP-ul de la urmarirea email-ului, chat-urilor etc.    

Te face să fi invizibil & nedetectabil în timp ce navighezi