Specials
News noutati...

Referinte

References

SecurStar este lider în materie de criptare și de securitate. Printre clienții noștri se numără agențiile de aplicare a legii, cum ar fi Scotland Yard, precum și cele militare și de apărare din mai multe țări, cum ar fi Ministerul Apărării din Singapore și chiar instituții guvernamentale, cum ar fi Administrația Federală a Aviației din SUA (FAA).

În plus față de cele de mai sus, aici este o scurtă listă a unora dintre cele mai mari companii multinaționale care au deja încredințate nevoile lor de securitate la SecurStar :


Scrisoare de referință în ceea ce privește DriveCrypt

Compania noastra impreuna cu cele mai multe alte companii de servicii financiare trebuie să se asigure de faptul că toate datele, si cele din retele sunt securizate și criptate. Nu suntem o excepție de la acest lucru, dar ce produs să folosim? După ce ne-am hotarat pe un produs pentru laptop-urile noastre am constatat că aceeași companie nu a furniza același nivel de securitate pentru stick-urile USB de memorie. După ample cercetari am decis că DriveCrypt este produsul ales.

 

Am constatat următoarele:

     A fost ușor de instalat și de folosit

     Aceasta ne-a permis sa alegem din mai multi algoritmi standard de criptare
     Ne-a dat posibilitatea de a transporta fișierul executabil de la un PC la alt PC.
     Când un stick USB este introdus într-un port USB , un pop-up este afișată solicitand o parolă înainte de a permite accesul
     Fișierul de criptare nu a fost îndepărtat cu ușurință.
     A fost un produs stabil cu mai multe optiuni ascunse care sporesc nivelul de securitate

 

Suntem foarte mulțumiți de nivelul de servicii pe care le-am primit de la SecurStar deși nu suntem în aceeași țară.

În general, DriveCrypt sa dovedit a fi un produs de încredere, pe care unii dintre clienții noștri fara cunostinte IT l-au putut folosi cu usurinta.

 

Cu stimă,

David Hawkins
IT Support Manager

Volkswagen Financial Services (UK) Ltd.

Premiile noastre

Our Awards