Specials
News noutati...

Renuntare

1. Conţinut
Autorul rezervă dreptul de a nu fi direct responsabil de eventualele greşeli de ortografie, corectitudinea şi calitatea informaţiilor furnizate în acest site. Răspunderea pentru eventualele daune create de folosirea unor informaţii din acest site, inclusiv orice fel de informaţie omisă, incompletă sau incorectă revine celui care a foloseşte aceste informaţii.
Propunerile nu sunt obligatorii. Părţi din pagini, sau pagini întregi inclusiv ofertele şi informaţiile pot fi extinse, modificate, şterse parţial sau în întregime fără anunţuri prealabile.

2. Referinţe şi linkuri

Autorul nu este responsabil pentru nici o informaţie la care se face referire în această pagină, sau conţinutul paginilor care la care se face referire. Dacă cineva are de suferit din cauză că a fost redirecţionat din acest site pe altă pagină, numai autorul paginii respective poate fi tras la răspundere, şi nu cel care a introdus linkul în site. Mai mult de atât, autorul nu este responsabil de postările, discuţiile, mesajele scrise de utilizatorii acestei pagini.

3. Copyright

Autorul nu intenţionează să folosească nici un material care intră sub incidenţa drepturilor de autor fără acordul autorului.
Dreptul de autor pentru materialele realizate în acest site este rezervat. Orice reproducere sau folosire a unor obiecte ca diagrame, sunete, texte sau alte materiale electronice sau scrise sunt interzise fără consimţămăntul autorului.

4. Politică de confidenţialitate

Dacă există oportunitatea de a include date personale sau date ale companiilor (adrese de email, nume, adrese), introducerea acestor date se face voluntar.
Folosirea adreselor, numerelor de telefon, numerelor de fax sau a adreselor de email pentru marketing sau spam va fi pedepsită.

5. Validitatea acestora

Aceste responsabilităţi şi reguli se referă la acest site de internet. Dacă secţiuni sau termeni individuali din aceasta nu sunt legale, aceasta nu infulenţează cu nimic validitatea acestora.