Specials
News noutati...

DriveCrypt Plus Pack Enterprise

Intreprinderile continuă să fie amenintate cu compromiterea de date și proprietate intelectuală. Laptop-uri sunt pierdute sau furate zilnic și de multe ori nu detin nici un fel de securizare pentru prevenirea furtului de informatie sau pierderii de date. Organizațiile lucreaza pentru a pune în aplicare programe eficiente in cost (DLP) pentru prevenirea pierderii datelor și apeleaza la SecurStar pentru a-si satisface aceste nevoi. Cu 5 milioane de utilizatori din întreaga lume și în creștere, SecurStar va va ajuta sa protejati si securizati datele companiei dvs.

DriveCrypt Plus Pack Enterprise

DriveCrypt Plus Pack Enterprise
  • Criptarea întreguluidisc(criptează 100% harddisk-ul, inclusiv sistemul de operare)
  • Autentificare pre-boot
  • Importare utilizatori si calculatoare din Active Directory
  • Consola de management pe Web care gestionează utilizatorii / calculatoarele (clientii)
  • Clientii pot fi gestionati chiar si de pe internetul largit
  • Criptare puternică256 de bițiAES
  • Autentificare prin USB token la nivel de pre-boot


Pret:  va rugam intrebati

Sisteme de operare compatibile:


     32 și 64 de biți pentru Windows:
     XP / Vista
     Win 7 / Win 8.x/ Win 10 / Win 11
     Server (2003/2008/2012)Imagini:

 

Securitate dovedita

Encriptare full-disk (AES-256 biți)


DCPP Enterprise foloseste AES 256 bit ca standard implicit pentru întregul disc sau criptare completă (FDE). Acesta oferă performanțe rapide și de încredere, asigurand securitatea si integritatea datelor. AES este standardul NIST aprobat si adoptat de catre guvernul Statelor Unite și este certificat FIPS 197 oferind protecție de nivel militar.

 

Autentificarea pre-boot (PBA)

 

Autentificarea pre-boot oferă securitate de neegalat și ajută atenuarea amenințărilor la atacuri sofisticate care pot beneficia sau au dependențe la servicile Microsoft Windows. PBA necesită un utilizator care sa se autentifice cu succes înainte ca sistemului de operare sa ii fie permisa pornirea. În plus, nu există alte servicii disponibile, cum ar fi de rețea sau conexiunile USB până când un utilizator s-a autentificat cu succes la pre-boot. Trei încercări nereusite de autentificare rezulta în stoparea PC-ului și necesita o resetare hard. PBA oferă protecție puternică împotriva atacurilor care vizează sistemul de fișiere și sistemul de operare.

 

Criptare puternică 256 bit AES


DriveCrypt Plus Pack Enterprise Edition crește protecția datelor tale cu ajutorul unui algoritm de criptare puternic și testat (AES 256 biți). Numai utilizatorii autorizați au acces la computer. AES 256 bit este un algoritm de criptare simetric aprobat, care este folosit de către organizațiile guvernamentale din SUA (și altele) pentru a proteja datele sensibile.

 

Politica de autentificare puternica


DriveCrypt Plus Pack Enterprise permite administratorilor să defineasca autentificare prin intermediul politicilor parola definite la comandă, definiteste restricții de parola și smartcard (PKCS # 11) pentru autentificarea cu doi factori.

DriveCrypt Plus Pack Enterprise - Caracteristici principale

1. Consola de management centralizata

DriveCrypt Plus Pack Enterprise oferă management centralizat și rapoarte. Politicile de autentificare si configurare sunt controlate prin intermediul interfeței de aplicatie intuitivă și ofera un control granular mediului de criptare.

2. Instalarea remote

DriveCrypt Plus Pack Enterprise oferă un serviciu integrat de instalare remote sau poate lucra în colaborare cu aplicațiile existente de implementare remote.

3. Criptare & decriptare la cerere

DriveCrypt Plus Pack Enterprise permite administratorilor să cripteze și decripteze calculatoare (clienti) dintr-un grup sau individual. Starea discului este afisata in consola si de asemenea este vizibila in sectiunea de rapoarte.

4. Recuperarea unei parole offline

DriveCrypt Plus Pack Enterprise oferă posibilitatea de recuperare a parolei offline. In cazul in care un utilizator uită parola sau nu este în măsură să se autentifice cu succes, un cod de recuperare poate fi generat de catre administrator și utilizat. Clientul nu trebuie să fie conectat la rețeaua locală (LAN) sau sa aiba o legătură directă cu consola. Informațiile pot fi partajate prin telefon sau pe alt suport. Utilizatorul este apoi forțat să schimbe parola după autentificarea prin codul de recuperare.

5. Rapoarte centralizate

DCPP Enterprise oferă raportare centralizată. Rapoartele sunt valoroase în furnizarea unui instantaneu sau informații detaliate cu privire la mediul de criptare actual pentru administratori și auditori. Informații cum ar fi: status-ul discului, utilizatorii atribuiti și starea de conectare pot fi obținute cu ușurință. Rapoartele pot fi de asemenea exportate în formate standard.

6. Full Disk Encryption (FDE)

DriveCrypt Plus Pack Enterprise Edition oferă criptare completă de disc oferind utilizatorilor finali condiții de transparență pentru protecție completă a datelor. După o autentificare pre-boot (PBA) reusita, PC-ul este decriptat "on-the-fly", iar utilizatorului ii este prezentat mediul lui normal de funcționare. Tehnologie proprietara SecurStar asigură timpi de bootare rapizi si fiabilitate.

7. Nu afecteaza actualizarile,patch-urile sau procesele de backup.

DriveCrypt Plus Pack Enterprise Edition standardizează folosind criptare completă de disc, iar după ce un utilizator se autentifică cu succes, PC-ul este pornit in mediul normal de lucru. Ulterior, calculatorul poate fi actualizat, pot fi initiate procese de backup sau patch fara ca DCPP Enterprise sa le intrerupa.

8. Single Sign On (SSO)

DriveCrypt Plus Pack Enterprise Edition acceptă single sign-on (SSO) și este gestionat prin intermediul consolei de administrare. Când SSO este activat și după ce un utilizator se autentifică cu succes la Windows de pe un client DCPP, contul de utilizator va fi stabilit pentru SSO. La următoarea autentificare pre-boot de succes și conectare la Windows, SSO-ului de utilizator va fi conectat automat la sistemul local sau domeniu. Toate politicile Windows, cum ar fi resetarea parolei și parole expirate se aplică în continuare și utilizatorului ii va fi prezentat mecanismul Windows pentru modificari.