Specials
News noutati...

PhoneCrypt Voice criptare telefon

Simtiti-va în siguranță peste tot cu convorbiri telefonice 100% sigure. PhoneCrypt VoiCe criptează convorbirile pe telefonul mobil utilizând criptarea digitală de nivel militar sintetizata cu caracteristici de vocii biometrice a apelantului și semnale fără sunet care creeaza solutia de criptare cea mai puternica posibilq. Este prima soluție de pe piață care nu necesită utilizarea liniei telefonice digitale (3G, WiFi, CSD, GPRS, internet), dar în schimb folosește canalul de voce a rețelei de telefonie mobilă a apelantului.

PhoneCrypt Voice criptare telefon

PhoneCrypt Voice

Utilizatorii pot verifica cu ușurință criptarea
Imposibil de hack-uit, chiar si pentru un super computere (tehnologie digital+ analoga de criptare)
Clasificat ca dispozitiv audio, și nu ca dispozitiv de telecomunicație, prin urmare, nu face obiectul de import / export / reglementări de utilizare
Funcționează de asemenea pe satelit și comunicații VoIP (Skype etc.)


A fost 1,700.00 €
    doar 1,498.00 €

Se poate folosi cu:

     Telefoane celulare GSM    

     Telefoane celulare CDMA   

     Telefoane prin satelit
     Skype și alte soluții VoIP

 

Imagini:

Problema

Aproape fiecare conversație telefonică poate fi interceptata cu eforturi minime de catre concurenți, hackeri sau instituții publice. Este bine cunoscut faptul că societățile, politicienii, instituțiile și oamenii de afaceri sunt tot mai des victime ale interceptarii ilegale. O soluție eficientă disponibila pe piață este criptarea digitală (pe baza de hardware sau software). Aceste soluții pot fi foarte sigure, dar necesită o conexiune de date / internet (3G, WiFi, CSD, GPRS, etc.) pentru a finaliza apelul. De multe ori, o conexiune de date este nu este disponibila sau foarte slaba. În acest caz, întreaga soluția digitală devine inutilă.

 

 

Soluția

Spre deosebire de cele mai multe soluții de criptare voce, PhoneCrypt VoiCe este o tehnologie unică, inovatoare, în măsură să ofere cel mai înalt grad de criptare a vocii pt. telefoane mobile. Utilizeaza canalul normal de voce,spre deosebire de canalul de date / internet. PhoneCrypt VoiCe criptează vocea digital și apoi transporta informațiile criptate pe canalul vocal analogic al telefonului. PhoneCrypt VoiCe poate fi folosit oriunde in lume, chiar și acolo unde toate celelalte soluții digitale nu pot performa. Chiar mai mult, PhoneCrypt VoiCe funcționează cu orice telefon mobil de pe piață (chiar si modelele mai vechi), indiferent de marcă sau model, atâta timp cât acestea au funcționalitatea Bluetooth.

Important de stiut despre PhoneCrypt Voice

1. Hacking imposibil

Semnalele furnizate care rezulta sunt zgomote analogice fără sunet, asa ca hacking-ul este imposibil chiar si pentru supercomputere. Rezultatele pe care supercomputere le-ar putea găsi trebuie să fie revizuite manual și analizate de către oameni unul câte unul.

2. Nu contine portite de access ascunse (backdoors)

PhoneCrypt Voice este un sistem cu ieșire analogică. Coduri sunt generate în timp real, folosind amprenta vocala a utilizatorilor, zgomote de fundal etc. Un backdoor nu există și, prin urmare, nu poate fi exploatat de catre Guverne.

3. Nu există reglementări de export

PhoneCrypt Voice nu este un telefon, ci un dispozitiv de procesare audio care este conectat la un telefon. Utilizarea PhoneCrypt Voice este ca si cand ati vorbi o limbă străină. Din acest motiv nu se supune reglementărilor guvernamentale.