Specials
News noutati...

Despre noi

Company

Ai experții de partea ta! Software de criptare disc si criptare completa a sistemului de operare, criptare telefon și securitate pe internet.

 

Companie

 

SecurStar este o companie germană de securitate informatică fondata de Wilfried Hafner în 2001. SecurStar a fost dezvoltat de la fuziunea ScramDisk Inc., Software Professionals Ltd., si Telstar Industries.


SecurStar a fost înființat în primul rând din cauza nevoilor de securitate speciale ale companiilor de telefonie, cum ar fi Global Telecom, industrie de fabricatie, cum ar fi Centurion Technologies, și departamentele de apărare de stat din mai multe țări.

Cu această fuziune SecurStar a evoluat într-o companie de IT-security cunoscuta pentru dezvoltarea unor dintre cele mai bune programe de criptare din industrie.

 

Activitățile noastre de afaceri sunt:

     Dezvoltarea și producția de software criptografic / hardware pentru telefon și criptarea întregului disc.
     Cercetare și fabricare a noi sisteme IT de securitate (software și hardware).
     Consultanță în domeniul securității datelor.
     Securizare calculatoare si retele
     Servicii de programare.

 

Filozofie:

Scopul nostru principal este de a dezvolta noi tehnologii pentru a face calculatorul/securitatea pe internet mai usor de utilizat, flexibil si sigur.

 


Servicii

     Afacerea de baza a SecurStar este dezvoltarea de noi tehnologii de securitate pentru uz militar, precum și producția de software si hardware de criptare la un nivel militar.

     SecurStar produce o gama larga de echipamente electronice și de telecomunicații pentru GPS și servicii de telefonie mobilă.
     SecurStar oferă servicii de consultanță în toate domeniile legate de calculator, cu accent pe securitatea datelor și criptarea bazei de date. Oferim consultanta in analizarea sistemelor de conectivitate modem și rețea (extensii PABX, X.25, Internet), cu rapoarte detaliate cu privire la starea de securitate a clientului. Dezvoltam concepte de securitate personalizate, modificam sisteme de securitate dezvoltam solutii complete, adaptate la cerințele specifice ale clientului.

Echipa

Echipa SecurStar este formata din experti in securitate de renume, precum și celebri fosti hackeri. Acest amestec de foști hackeri și experți în securitate ofera companiei noastre cunoștințe aprofundate și un avantaj față de concurenții noștri. Printre echipa noastră de bază se numara bine-cunoscutul expert in securitate de telecomunicații domnul Wilfried Hafner, geniul de programare și guru de securitate dl Shaun Hollingworth, precum și alti consultanți bine priviti și tehnologi de securitate, cum ar fi Dr. Manfred Hafner .... Cu acreditări impresionante și o varietate de experiență, fondatorii noștri, echipele de Tehnologie și Management reprezintă exact Cine este Cine in industria de securitate a informațiilor. Nu ai putea sa ceri o echipa mai buna pentru a-ti proteja sistemul si datele.

Wilfried HAFNER
Co-fondator