Specials
News noutati...

Politici

Comunicarea site-ului

Informatii furnizate in conformitate cu sec. 5 Act Telemedia Germana (TMG):

SecurStar GmbH

Fürstenrieder Str. 279a

81377 München

 

Reprezentata de:

Geschäftsführung (CEO): Wilfried Hafner

 

Contact:

Telefon: +49 (0) 89 - 7106617 -0

Telefax: +49 (0) 89 - 7106617-28

Email: info@securstar.com

 

Inregistrari:

Intrare în Registrul Comertului.

Instanța judecătorească: München

Număr de înregistrare: HRB 139695

 

TVA:

Numărul de identificare TVA conform Sec. 27 o lege germană privind valoarea adăugată:

DE219741668

 

Solutionare a litigiilor

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea online a litigiilor (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.

Vă rugăm să găsiți e-mailul nostru în avizul impressum / legal.

 

Nu participăm la soluționarea litigiilor online la comisiile de arbitraj ale consumatorilor.

 

Raspunderea pentru cuprins

 

În calitate de furnizori de servicii, suntem răspunzători pentru conținutul propriu al acestor site-uri web, în conformitate cu Sec. 7, paragraful 1 Actul German Telemedia (TMG). Cu toate acestea, conform Sec. 8-10 german Telemedia Act (TMG), furnizorii de servicii nu sunt obligați să monitorizeze permanent informațiile transmise sau stocate sau să caute dovezi care să indice activitățile ilegale.

 

Obligațiile legale privind înlăturarea informațiilor sau blocarea utilizării informațiilor rămân neschimbate. În acest caz, răspunderea este posibilă numai în momentul cunoașterii unei încălcări specifice a legii. Conținutul ilegal va fi eliminat imediat în momentul în care luam la cunostinta.

 

Raspundera pentru likuri

Oferta noastră include linkuri externe către site-uri a terțe părți. Nu avem nicio influență asupra conținutului acestor site-uri web, prin urmare nu putem garanta conținutul respectiv. Furnizorii sau administratorii site-urilor conectate sunt întotdeauna responsabili pentru conținutul propriu.

 

Paginile web legate au fost verificate pentru posibile încălcări ale legii în momentul înființării legăturii. Conținutul ilegal nu a fost detectat la momentul legării. O monitorizare permanentă a conținutului site-urilor web legate nu poate fi impusă fără indicii rezonabile că a avut loc o încălcare a legii. Link-urile ilegale vor fi eliminate imediat în momentul în care luam la cunostinta.

 

Drepturi de autor

Conținutul și compilațiile publicate pe aceste site-uri de către furnizori sunt supuse legilor germane privind drepturile de autor. Reproducerea, editarea, distribuția, precum și utilizarea de orice fel în afara domeniului de aplicare a legii drepturilor de autor necesită o autorizație scrisă a autorului sau a inițiatorului. Descărcările și copiile acestor site-uri web sunt permise numai pentru uz privat.

Utilizarea comercială a conținutului nostru fără permisiunea inițiatorului este interzisă.

 

Legile privind drepturile de autor ale unor terțe părți sunt respectate atâta timp cât conținutul acestor site-uri web nu provine de la furnizor. Contribuțiile unor terțe părți pe acest site sunt indicate ca atare. Cu toate acestea, dacă observați încălcări ale legii drepturilor de autor, vă rugăm să ne informați. Aceste conținuturi vor fi eliminate imediat.